What Matters To You?-dag op dinsdag 6 juni

Datum
01/06/2017

Op dinsdag 6 juni 2017, de internationale What Matters to You?-dag, wordt de zorgsector gestimuleerd om nog meer dan anders aandacht te hebben voor de kleine dingen die belangrijk zijn voor een patiënt, zijn/haar familie en omgeving.

Het idee is niet nieuw, maar komt uit Noorwegen, waar een eerste What Matters to You?-dag georganiseerd werd in 2014. In 2016 werd dit initiatief opgepikt door 14 andere landen. Dit jaar vervoegt ook België het lijstje.

Elke dag zet AZ Jan Palfijn Gent zich in om haar patiënten zorg te bieden die aansluit bij hun individuele noden en wensen. Op de What Matters To You?-dag nodigen ook wij onze patiënten daarom uit om ons te vertellen wat voor hen hét verschil maakt. Op elke afdeling, in de inkomhal en in de wachtruimtes wordt een poster en post-its op de magneetborden uitgehangen.

Patiënten en bezoekers worden uitgenodigd om via een boodschap op een post-it aan ons te laten weten hoe we hun dag kunnen omtoveren tot een goede dag. U kan ons dit ook via volgende link laten weten: www.janpalfijn.be/what-matters-you

Ons ziekenhuis wil uit die reacties concrete werkpunten halen om onze patiëntgerichte zorg verder te optimaliseren en patiënten én hun dag beter te maken.

Meer info over dit wereldwijd initiatief? http://www.whatmatterstoyou.be/