Week van de Diëtist

Datum
22/03/2017

Van 20 tot 26 maart 2017 zetten we gezonde voeding extra in de kijker tijdens de Week van de Diëtist. De vereniging van diëtisten moedigt iedereen aan om er samen de gezondste week van te maken.

Onze diëtisten slaan de handen in elkaar en organiseren daarom deze week een wedstrijd voor de patiënten en de medewerkers van het AZ Jan Palfijn Gent waarmee een lekkere en vooral gezonde geschenkmand te winnen valt.

Wil je onze diëtisten beter leren kennen?

Mieke, Gerda, Julie en Christine vormen de dienst dieet van het AZ Jan Palfijn Gent. Zij begeleiden patiënten die als onderdeel van de behandeling dieetadvies op maat nodig hebben. Dit ter bevordering van het herstel bij ziekte of een behandeling. Zij werken op alle verpleegafdelingen.

Jade en An zijn de diëtisten van ons Centrum Gewichtszorg, waarbij een team van experten klaar staat om mensen in hun strijd tegen overgewicht te begeleiden en een gezonde levensstijl te helpen nastreven.

Tenslotte zijn er voor onze kleinsten Annelies en Laura voor de pediatrische gewichtszorg. Zij begeleiden kinderen en jongeren met overgewicht.