Veiligheidsmaatregelen COVID-19

Datum
30/04/2020

Veiligheidsmaatregelen COVID-19

Bericht aan patiënten:

Kom je binnenkort naar het ziekenhuis voor een consultatie/onderzoek/ingreep?

Om je bezoek aan het ziekenhuis zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we je om je maximaal 20 minuten op voorhand aan te melden in het ziekenhuis bij de inschrijvingenbalie of de kiosk met je E-ID. Zo vermijd je lange wachttijden en kunnen de regels van social distancing gerespecteerd worden. Ben je te laat? Dan wordt je afspraak geannuleerd en moet je een nieuwe afspraak maken.

Een consultatie duurt maximaal 15 minuten.

Kom alleen. Bezoekers en begeleiders (ook partners) worden niet toegelaten. Begeleiding door één persoon is wel toegestaan indien dit medisch of fysiek noodzakelijk is of bij minderjarige kinderen. Brengt iemand je naar het ziekenhuis voor een daghospitalisatie of ingreep? Deze persoon mag je enkel begeleiden tot in het ziekenhuis. Daarna moet deze persoon het ziekenhuis verlaten. Zo zit de wachtzaal niet (over)vol, kan iedereen minstens 1,5 m afstand houden en beperken we het besmettingsrisico met het coronavirus zo veel mogelijk. Zo zorgt u er mee voor dat patiënten, artsen en medewerkers veilig en gezond blijven!

Belangrijke maatregelen:

Van zodra je in het ziekenhuis aankomt, vragen we je om de handen te ontsmetten met alcogel en een mondmasker te dragen. Alcogel vind je aan de ingang, een medewerker bezorgt je daar ook een mondmasker. Hou 1,5 meter afstand. 

Hartelijk dank voor je begrip en medewerking!

 

Consultatie in ons ziekenhuis?

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren.

 

Opname in ons ziekenhuis?

Bedankt om deze richtlijnen te respecteren.