Uw kamer

U verblijft in een één- of tweepersoonskamer. De keuze van de kamer heeft geen invloed op de kwaliteit van de verzorging, enkel op het comfort, de privacy en de prijs.

1. Overnachting door een extra persoon.

  • Op de Kinderafdeling kan één van de ouders bij het kind overnachten.
  • Op de andere afdelingen kan de partner of de begeleider van de patiënt enkel overnachten wanneer de patiënt op een eenpersoonskamer ligt en hiervoor getekend heeft. Terminale patiënten en personen met een zware handicap die afhankelijk zijn van een vaste begeleider krijgen voorrang. De dienst Inschrijvingen kan enkel op het verzoek ingaan wanneer er een eenpersoonskamer ter beschikking is. Een definitieve bevestiging van de keuze kan pas op de dag voor de opname.

Voor het verblijf en de maaltijden van een partner, ouder of begeleider worden kosten aangerekend.

2. Draadloos internet

Het ziekenhuis is voorzien van draadloos internet voor patiënten. Een code of wachtwoord om aan te melden is niet nodig.

3. Telefoon

U kunt een telefoonkaart aanvragen bij de dienst Inschrijvingen. Voor het gebruik van deze telefoonkaart wordt een forfait aangerekend van € 10. Mensen van buiten het ziekenhuis kunnen rechtstreeks naar de kamer bellen. Uw persoonlijk telefoonnummer staat vermeld bij het telefoontoestel.

4. Televisie

Op alle kamers is een televisietoestel geïnstalleerd. De kosten zijn inbegrepen in het accommodatieforfait.

5. Schade

Gelieve schade of defecte toestellen onmiddellijk te signaleren aan de verpleegkundigen. Het probleem wordt zo snel mogelijk verholpen.

6. Persoonlijke voorwerpen en kluis

Houd er rekening mee dat persoonlijke bezittingen tijdens uw afwezigheid onbewaakt achterblijven op de kamer. Op elke kamer bevindt zich in de kleerkast wel een klein afsluitbaar kluisje. Het personeel kan geen toezicht houden op persoonlijke zaken van de patiënten. Breng dus geen grote geldsommen of kostbare voorwerpen mee. Het ziekenhuis is niet aansprakelijk voor eventueel verlies of diefstal. Bij het verblijf op de afdeling Intensieve Zorgen bevelen wij sterk aan alle persoonlijke bezittingen met de familie mee te geven.