Uitbater gezocht voor cafetaria in ziekenhuis AZ Jan Palfijn Gent

Datum
03/03/2020

Voor de cafetaria in de inkomhal van het ziekenhuis zoekt AZ Jan Palfijn Gent momenteel een gemotiveerde concessionaris, die de cafetaria op een aantrekkelijke, unieke, kwaliteitsvolle en commerciële manier wil uitbaten. De uitbating loopt voor een periode van (minimaal) 7 jaar.

Als uitbater voorzie je een aanbod dat past bij de eigenheid van het ziekenhuis en de doelgroepen. Je hebt aandacht voor verse en gezonde voeding, lokale producten en duurzaamheid en zorgt voor een gevarieerd en betaalbaar aanbod. Ook flexibiliteit, continuïteit, een vlotte bediening en snelheid zijn van belang (vb. “grab & go” aanbod, koffie-corner, (beperkt aanbod) warme snacks, …).

Als concessiehouder ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de ruimtes. Heel wat van de infrastructuur is al aanwezig: bediening- en koeltoog, tafels en stoelen, ... De uitbater kan van deze infrastructuur gebruikmaken. Bijkomende infrastructurele investeringen (gedragen door de concessionaris) zullen eerder beperkt zijn, maar kunnen een meerwaarde betekenen.

Heb je interesse? Contacteer Wout Mestdach (wout.mestdach@janpalfijngent.be - +32 (0)9 224 70 63). Je ontvangt een toewijzingsleidraad met alle info over de uitbating en hoe je je kandidatuur kan indienen. De deadline voor het indienen van een kandidatuur is 24/04/2020.