Tips voor een aangenaam bezoek

Om het bezoek voor onze patiënten en medewerkers zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, vragen wij u rekening te houden met volgende zaken:

  • Respecteer de bezoekuren. Onze patiënten hebben nood aan rust. Onze medewerkers en artsen hebben tijd en ruimte nodig om hun patiënten te kunnen verzorgen.
  • Regelmatig korte bezoekjes in kleine groepjes maakt het bezoek aangenaam en niet te vermoeiend.
  • Op kamers voor meerdere personen wordt gevraagd het aantal bezoekers te beperken. Denk aan de rust van de andere patiënten.
  • Op de diensten Intensieve zorgen en Hartzorg verzoeken we om maximum met twee bezoekers op hetzelfde moment binnen te gaan.
  • Op de diensten Intensieve zorgen en Hartzorg wordt bezoek van kinderen jonger dan 14 jaar afgeraden.

 

Restaurant

Het restaurant vindt u in het zwarte gebouw vlak naast het ziekenhuis. U kunt het bereiken via het buitenpad of via de ondergrondse tunnel onder de inkomhal.

 

Koffiebar (cafetaria)

De koffiebar is elke dag open van 9.30 tot 16.30 uur (weekend en feestdagen van 11 tot 16 uur). U kunt er doorlopend terecht voor koude en warme dranken, ontbijt, snacks en allerhande versnaperingen. Daarnaast zijn er ook bloemen, geschenkartikelen, droge voeding, snoepgoed, dag- en weekbladen, wenskaarten, fruit en verzorgingsproducten te verkrijgen. 

Voor de bloemen werkt het ziekenhuis samen met het psychopedagogisch zorgproject 'De Kromme Boom' uit Oostakker. Deze VZW streeft naar sociale (her-)integratie van kansarme mensen met een grote verscheidenheid aan psychosociale problemen. Bewoners en begeleiders van deze leefgroep zorgen voor de dagelijkse toelevering van verse bloemen. Een verantwoordelijkheid die past binnen hun filosofie van stapsgewijze (her-)integratie. Voor het ziekenhuis en de cateringpartner biedt dit een grote meerwaarde in hun streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De koffiebar en shop vindt u in de inkomhal van het ziekenhuis.

 

Persoonlijke huishoudtoestellen

Om veiligheidsredenen zijn elektrische huishoudtoestellen met verwarmingselement, zoals waterkoker of koffiezetapparaat, niet toegelaten in het ziekenhuis. Deze richtlijn geldt voor patiënten en bezoekers. De toestellen die het ziekenhuis gebruikt, werden goedgekeurd en worden onderhouden om brandgevaar te vermijden. Hartelijk dank om hier attent voor te zijn.