Tips voor een aangenaam bezoek

Om het bezoek voor onze patiënten en medewerkers zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, vragen wij u rekening te houden met volgende zaken:

  1. Respecteer de bezoekuren. Onze patiënten hebben nood aan rust. Onze medewerkers en artsen hebben tijd en ruimte nodig om hun patiënten te kunnen verzorgen.
  2. Regelmatig korte bezoekjes in kleine groepjes maakt het bezoek aangenaam en niet te vermoeiend.
  3. Op kamers voor meerdere personen wordt gevraagd het aantal bezoekers te beperken. Denk aan de rust van de andere patiënten.
  4. Op de diensten Intensieve zorgen en Hartzorg verzoeken we om maximum met twee bezoekers op hetzelfde moment binnen te gaan.
  5. Op de diensten Intensieve zorgen en Hartzorg wordt bezoek van kinderen jonger dan 14 jaar afgeraden.

Restaurant

Het restaurant is elke dag open van 11u30 tot 14u. U kunt er terecht voor een ruim aanbod koude en warme middagschotels.

Het restaurant bevindt zich in het zwarte gebouw vlak naast het ziekenhuis. U kunt het bereiken via het buitenpad of via de ondergrondse tunnel onder de inkomhal.

Koffiebar

De koffiebar is elke dag open van 8u tot 19u30 (zondag vanaf 11u30). U kunt er doorlopend terecht voor koude en warme dranken, ontbijt, snacks en allerhande versnaperingen.

De koffiebar bevindt zich in de inkomhal van het ziekenhuis.

Winkelruimte

De winkel is elke dag open van 8u tot 19u (zondag vanaf 12u). U kunt er doorlopend terecht voor onder meer koude dranken, bloemen, geschenkartikelen, droge voeding, snoepgoed, dag- en weekbladen, wenskaarten, fruit en verzorgingsproducten.

Voor de bloemen werkt het ziekenhuis samen met het psychopedagogisch zorgproject 'De Kromme Boom' uit Oostakker. Deze VZW streeft naar sociale (her)integratie van kansarme mensen met een grote verscheidenheid aan psychosociale problemen. Bewoners en begeleiders van deze leefgroep zorgen voor de dagelijkse toelevering van verse bloemen. Een verantwoordelijkheid die past binnen hun filosofie van stapsgewijze (her-)integratie. Voor het ziekenhuis en de cateringpartner biedt dit een grote meerwaarde in hun streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De winkelruimte bevindt zich in de inkomhal van het ziekenhuis, vlak naast de koffiebar.