Opnames nieuwe TV serie in AZ Jan Palfijn Gent

Datum
29/05/2017

Het AZ Jan Palfijn Gent is de locatie voor de nieuwe TV fictiereeks Gevoel voor Tumor. Deze serie brengt een warm en authentiek verhaal over kanker waar leed, liefde maar ook een lach in tijden van tumor een plek krijgen.

Als ziekenhuis vinden we het belangrijk om mee te werken aan dergelijke producties die bijdragen aan een correcte beeldvorming van, en bewustmaking over medische thema’s die heel wat mensen persoonlijk raken.

Tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis kan u in de periode van juni tot september 2017 geconfronteerd wordt met de activiteiten van deze filmploeg. De opnames zullen in geen geval de zorg voor de patiënten verstoren en we doen ons best om de impact voor de patiënten, bezoekers en het personeel tot een minimum te beperken. We willen ons bij voorbaat excuseren mocht u hierdoor toch enig ongemak of hinder ondervinden.

AZ Jan Palfijn Gent en het productiehuis benadrukken dat alle privacyregels strikt worden gerespecteerd en dat patiënten, bezoekers en medewerkers niet in beeld komen. Mocht u hier vragen over hebben of mocht iets niet duidelijk zijn, aarzel dan niet de stewards van de filmploeg of het ziekenhuis aan te spreken.

Gevoel voor Tumor is in het voorjaar van 2018 op Eén te zien en is een coproductie van Eén en Sylvester Productions, in samenwerking met Kom op Tegen Kanker.

De achtdelige reeks werd bedacht door Leander Verdievel, Mathias Claeys (Eigen kweek, Dubbel leven) en Tom Goris (Witse, De Ridder) en vertelt het verhaal van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde wiens leven helemaal overhoop gehaald wordt wanneer hij plots kanker krijgt en zelf patiënt wordt.