Oncorevalidatie naar tweede ronde van in4care innovatiewedstrijd!

Datum
24/11/2017

In4care deed een oproep voor innovatieve projecten die de zorg menselijker maken. Binnen verschillende categorieën wordt een winnaar beloond met 10.000 Euro.

Het team van de oncorevalidatie van AZ Jan Palfijn Gent diende een project in dat kankerpatiënten van bij het begin van hun behandeling helpt om te blijven bewegen en is één van de drie laureaten voor de tweede ronde. 

Dit project is een aanvulling op het revalidatietraject waarin we patiënten na hun kankerbehandeling begeleiden om meer te bewegen en zo te werken aan de heropbouw van hun conditie. In de toekomst wil de oncorevalidatie kankerpatiënten dus ook individueel begeleiden van bij het begin van hun behandeling om hen te helpen om in beweging te blijven. Onze patiënten kozen daarvoor zelf de slogan: "Geef kanker een veeg en beweeg!"  

We zijn bijzonder trots dat ons project door in4care werd geselecteerd voor de tweede ronde. Het revalidatieteam zal het project maandag aanstaande, 27 november 2017, voor een jury toelichten. Op 6 december worden de winnaars bekend gemaakt. 

We duimen alvast mee dat onze medewerkers de hoofdprijs in hun categorie behalen en willen hen alvast feliciteren met hun prestatie en het uitwerken van dit mooie project waarin we samen werken aan innovatie en kwaliteit voor de patiënt.

Onderwerp