Raadplegingen

Afspraak maken?

Een afspraak maak je altijd in eigen naam. Ouders die een afspraak maken voor hun kind(eren) geven voor een afspraak altijd de eigen naam van hun kind(eren) op.

 

Gekende patiënten:

Niet-gekende patiënten (ook pasgeboren kinderen):

  • voor de eerste afspraak neem je éénmalig contact op met onze afsprakendienst op het nummer 09 224 71 11 (elke werkdag tussen 7u30 en 18u, gesloten op wettelijke feestdagen en 11 juli - Vlaamse feestdag). Na de eerste afspraak kun je toekomstige afspraken zelf online maken aan de hand van het rijksregisternummer.

Liever telefonisch een afspraak maken?

Neem contact op met de afsprakendienst op het nummer 09 224 71 11 (elke werkdag tussen 7u30 en 18u, gesloten op wettelijke feestdagen en 11 juli - Vlaamse feestdag).

 

Overzicht consultatie-uren

► In de rubriek artsen vindt u per arts de consultatie-uren terug.

► Onderaan deze pagina kunt u het volledige overzicht ook downloaden.

 

Geconventioneerde tarieven

In ons ziekenhuis werken alle artsen volgens de geconventioneerde tarieven. Dat wil zeggen dat ze verplicht zijn zich te houden aan de wettelijk vastgelegde tarieven. Klik hier voor meer info.

 

Enkele tips voor een vlotte inschrijving:

  1. Op de dag van uw raadpleging meldt u zich eerst aan via de kiosk bij de dienst Inschrijvingen, in de inkomhal. Het is aan te raden om 20 minuten voor uw consultatie aanwezig te zijn bij de dienst Inschrijvingen.
  2. Breng uw elektronische identiteitskaart mee. Onze medewerkers kunnen zo de nodige administratie in orde brengen.
  3. Bij de dienst Inschrijvingen zal u ook gevraagd worden om uw consultatie te betalen. U betaalt dus niet rechtstreeks aan onze artsen of paramedici.
  4. Heeft u een afspraak gemaakt, maar kunt u toch niet aanwezig zijn? Meld dit zeker 24 uur op voorhand aan onze Afsprakendienst (T 09 224 71 11). Op die manier vermijdt u het betalen van een administratieve vergoeding. Voor een gemiste afspraak bij een arts-specialist betaalt u 25 euro, voor een gemiste afspraak dienst Medische beeldvorming betaalt u 50 euro en voor een gemiste opname betaalt u 100 euro. Meer info vindt u het in document onderaan deze pagina.

Hou rekening met deze extra maatregelen tijdens de coronaperiode.