Nieuwe koffiebar en winkel open

Datum
24/08/2015

AZ Jan Palfijn Gent opent de deuren van de gloednieuwe koffiebar en winkelruimte in de inkomhal van het ziekenhuisgebouw. Vanf nu kunnen zowel patiënten, bezoekers als personeelsleden er terecht voor heerlijke warme en koude dranken en tal van lekkere snacks en versnaperingen. De winkel biedt een ruim assortiment van onder meer kranten, bloemen, geschenk- en verzorgingsartikelen.

Voor levering van de dagverse bloemen ging het ziekenhuis een samenwerking aan met het psychopedagogisch zorgproject 'De Kromme Boom' uit Oostakker. Beide passen volledig in de filosofie van het vernieuwde ziekenhuis en bieden zowel patiënt, bezoeker als personeel een meerwaarde tijdens hun verblijf. Voor de winkelruimte is een samenwerking met het zorgproject De Kromme Boom uit Oostakker voorzien. Deze VZW streeft naar sociale (her)integratie van kansarme mensen met een grote verscheidenheid aan psychosociale problemen.

Praktisch:

Openingsuren koffiebar: 8 uur tot 19u30 (zondag vanaf 11u30)
Openingsuren winkelruimte: 8 uur tot 19 uur (zondag vanaf 12 uur)

Aanbod koffiebar: koude en warme dranken, ontbijt, snacks, versnaperingen…
Aanbod winkelruimte: koude dranken, bloemen, geschenkartikelen, droge voeding, snoepgoed, dag- en weekbladen, wenskaarten, fruit, verzorgingsproducten...

► Klik hier voor het volledige persbericht