Modieus programma op Dag tegen Kanker in AZ Jan Palfijn Gent

Datum
20/09/2018

Elke derde donderdag van oktober organiseert Kom op tegen Kanker samen met meer dan 100 ziekenhuizen en zorgorganisaties de Dag tegen Kanker. Ook wij zetten onze schouders onder dit hartverwarmend initiatief, met tal van activiteiten voor kankerpatiënten en hun naasten.

Donderdag 18 oktober staat het AZ Jan Palfijn Gent helemaal in het teken van "wel-zijn: wegwijs in je zoektocht". Passeer die dag in onze inkomhal en speld samen met ons het gele lintje op als teken van verbondenheid! Het ziekenhuis nodigt iedereen van harte uit voor een modieus programma dat zich richt op al wie rechtstreeks of onrechtsreeks betrokken is bij kanker, in het bijzonder patiënten, hun partners en mantelzorgers. 

We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten! Onze kinesitherapeuten openen de dag met een dynamische workshop met een ontspannende work-out en relaxatie. Verder rollen Annick Persoons en Karine Tollenaere hun rode loper uit in onze inkomhal voor een modeshow. De twee vrouwen werken samen aan collecties met aangepaste trendy en swingende kledij voor vrouwen met en na borstkanker en vrouwen die last hebben van lymfoedeem. Met modieuze hoedjes, sjaaltjes, bijpassende oorbellen en kledij proberen ze je terug dat 'goed gevoel' te geven!

Hou onze website www.janpalfijn.be in de gaten voor meer informatie en het volledige programma!

Tot binnenkort!