Levensloop Gent samen met AZ Jan Palfijn Gent

Datum
16/03/2017

In het AZ Jan Palfijn Gent dragen artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers elke dag hun steentje bij aan de strijd tegen kanker. Het zijn echter onze patiënten die dag in dag uit een persoonlijke gevecht voeren.

Door deel te nemen aan Levensloop Gent -een initiatief van de Stichting tegen Kanker- willen we als ziekenhuis aan deze patiënten tonen dat ze er niet alleen voor staan. We lopen of wandelen mee met hen als teken van solidariteit. Dat dit bovendien centen opbrengt voor onderzoek naar kanker en de begeleiding van patiënten, is mooi meegenomen.

Bovendien houden onze deskundigen ter plaatse ook korte informatiesessies over deze ziekte; gaande van preventie, over diagnose, tot behandelingen en revalidatie.

Kom dus zeker langs op onze stand. Je kan er overigens ook terecht voor een hapje, een drankje of voor een kennismaking met onze bijzonder sympathieke en toegewijde collega’s.

Op donderdag 23 maart 2017 kan je in het AZ Jan Palfijn Gent overigens ook lekkere paaseitjes kopen om de Stichting Tegen Kanker te steunen. Uiteraard zijn ook de Levensloop kaarsen zakjes dan verkrijgbaar. Kom dus zeker langs op de stand aan het restaurant tussen 11.30 en 14 uur.

Hopelijk zien we jullie zaterdag 22 en zondag 23 april 2017 in de Blaarmeersen.

meer informatie:www.levensloop.be/relays/gent-2017