Begeleidingsprogramma voor mensen met milde geheugenproblemen

Datum
12/07/2021

Omgaan met geheugenproblemen...

Was die afspraak vandaag? Waar liggen mijn sleutels? Wat was zijn naam ook weer? Iedereen vergeet wel eens iets. Maar wanneer wordt vergeten een geheugenprobleem? En wat kan je eraan doen?

Infosessies

Het begeleidingsprogramma voor mensen met milde geheugenproblemen omvat 5 infosessies. Je krijgt onder professionele begeleiding uitleg over hoe ons geheugen werkt en wat de mogelijke oorzaken zijn van geheugenproblemen. Je krijgt ook praktische tips over hoe je best met geheugenproblemen omgaat.

Praktisch

Het inschrijvingsgeld bedraagt 35 euro (inclusief handboek en koffie tijdens de pauze). Mensen met milde geheugenproblemen kunnen alleen deelnemen of samen met hun mantelzorger. De mantelzorger kan gratis aansluiten.

De eerstvolgende reeks vindt plaats op dinsdagvoormiddag van 10 tot 12 uur:

  • 12 oktober 2021
  • 26 oktober 2021
  • 9 november 2021
  • 23 november 2021
  • 7 december 2021

Locatie: Lokaal Dienstencentrum De Knoop Hundelgemsesteenweg 125, 9050 Gent

Inschrijven

Wens je je in te schrijven of op de hoogte te worden gehouden voor een volgende de reeks “Milde geheugenproblemen”, dan kan je hier vrijblijvend jouw gegevens achterlaten.

Partners

Dit begeleidingsprogramma voor mensen met milde cognitieve problemen kadert binnen een samenwerking van UZ Gent, AZ Jan Palfijn, AZ Sint-Lucas en Stad Gent.