Dag tegen Kanker - donderdag 15 oktober 2020

Datum
14/10/2020

Op donderdag 15 oktober 2020, de jaarlijkse Dag tegen Kanker, roept ook AZ Jan Palfijn Gent iedereen op om één dag expliciet hun medeleven en verbondenheid te tonen met kankerpatiënten en hun naasten. We maken iedereen warm voor het boeiend digitaal programma aan infosessies van Kom op tegen Kanker. Dat richt zich op iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrokken is bij kanker, in het bijzonder patiënten, hun partners en mantelzorgers.
 

PROGRAMMA
 

 • Digitaal aanbod

  NIEUW! Omwille van corona organiseert Kom op tegen Kanker in de week van de Dag tegen Kanker een digitaal aanbod, met een aantal coronaveilige, informatieve en ondersteunende infosessies en initiaties (voor patiënten, mantelzorgers en professionals).
  Via deze link vind je het overzicht van alle sessies: volledig online (via Teams of Zoom), met mogelijkheid om vragen te stellen.

  Donderdag 15 oktober:
 • 10 - 12u             Kanker en voeding
 • 15 - 17u             Mindfulness (vertrouwd niveau)
 • 19 - 20.30u        Zelfzorg troef!
   
 • Individuele babbels

  Op 13, 14 en 15 oktober stellen vrijwilligers van Kom op tegen Kanker zich beschikbaar voor een babbel met een kankerpatiënt of naaste. Vanop afstand (telefonisch of beeldbabbel) of ter plaatse (wandel- of raambabbel, of in de babbelbus). Vooraf inschrijven. Klik hier voor meer info. 
   
 • Draag of deel het gele lintje

  Op donderdag 15 oktober willen we Vlaanderen weer overspoelen door een gele golf van solidariteit. We roepen dus iedereen op om die dag het gele lintje te dragen of om het op sociale media te delen. Klik hier voor meer info.