AZ Jan Palfijn wisselt radiologische beelden digitaal uit

Datum
13/08/2014

Met PACSonWEB stelt het AZ Jan Palfijn als eerste Gents ziekenhuis beelden en verslagen van onderzoeken via het internet ter beschikking aan alle verwijzende artsen en hun patiënten. Deze innovatieve methode voor beelddistributie is efficiënt en kosteloos. Het Jan Palfijnziekenhuis optimaliseert hiermee zijn dienstverlening aanzienlijk.

PACSonWEB is sneller, altijd toegankelijk, veilig en bovendien milieuvriendelijk. Beelden en verslagen kunnen met PACSonWEB op een veilige manier op elk moment zeer snel geraadpleegd worden, waar dan ook. Op korte termijn zal het de distributie van beelden via cd-rom, dvd en papier vervangen.

Ook patiënten krijgen nu al een code mee naar huis in plaats van een cd-rom en kunnen zo hun beelden online bekijken.

Bent u huisarts en wilt u ook gebruik maken van PACSonWEB? Dat kan heel eenvoudig. U kunt inloggen op http://rx.janpalfijn.be en onmiddellijk uw gevraagde onderzoeken bekijken. U hoeft hiervoor niets te installeren op uw PC en het gebruik ervan is gratis.

Met vragen of problemen kunt u terecht bij de dienst Radiologie van het AZ Jan Palfijn Gent op 09 224 82 01 of bij support@dobcomed.com.